Praktijk_Logo
Praktijk_Logo

PATIňNTENOMGEVING HUISARTSENPRAKTIJK SCHINKELKADE

 

Het is vanaf heden mogelijk om in een beveiligde patiŽntenomgeving een aantal zaken met de praktijk online te regelen. Dit geldt voor het online maken van afspraken, het aanvragen van herhaalrecepten en het stellen van een vraag via e-consultatie aan een van de huisartsen. Aan de onderzijde van deze tekst vindt u de link die u naar deze beveiligde patientenomgeving brengt. U komt dan terecht op een andere webpagina die wordt verzorgd door Pharmeon. Aan de bovenzijde van deze pagina staat een klein linkje waardoor u weer terugkomt op onze website.

Om gebruik te kunnen maken van deze digitale applicaties dient u allereerst ingeschreven te staan bij onze praktijk. Dan dient u op de Pharmeon pagina eerst een account aan te maken. Dat kan via de linker kolom. Door deze aan te maken, ontvangt de praktijk een bericht dat u zich hebt geregistreerd. Vervolgens dient uw account nog gecrossmatched te worden met de gegevens in onze patiŽntendatabase. U dient hiervoor nog eenmaal met geldige legitimatie uw account op de praktijk te laten verifieren. Wij gaan hier uiterst zorgvuldig mee om, aangezien het patiŽnteninformatie betreft. De praktijk zal dan de accounts matchen en vanaf dat moment kunt u inloggen in de beveiligde patiŽntenomgeving en kunt u daar uw zaken regelen.

Vanwege de veranderde wetgeving op de privacy, zullen enkele stappen steeds weer om een verificatie vragen. Wij vragen daar begrip voor.
Door hier te klikken, wordt u doorgeschakeld naar het patiŽntenportaal.

pharmeon

        Login Pharmeon