Praktijk_Logo
Praktijk_Logo

ONS TEAM

 

DOKTERSASSISTENTEN

Mw. K. Lakrih

Mijn naam is Kamar Lakrih, ik ben geboren en getogen in Amsterdam. Ik heb vorig jaar de opleiding doktersassistente afgerond en mijn diploma behaald. Ik ben daarna verder gaan studeren, maar ik kwam er niet lang daarna achter dat het beroep doktersassistente mij meer aanspreekt dan het studeren van de opleiding. Tijdens mijn studie doktersassistente heb ik stage gelopen op verschillende plekken, maar mijn voorkeur gaat toch uit naar een huisartsenpraktijk. Al snel kon ik aan de slag bij huisartsenpraktijk Schinkelkade, een drukke en een leuke plek om te werken midden in een bruisende gedeelte van Amsterdam. Het feit dat je met de gezondheid van mensen bezig bent maakt dit werk zo mooi en speciaal! Ik werk op de maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag.

 

Mw. S. Voss - van Blaaderen

Na het afronden van de kunstacademie, heb ik als beeldend kunstenares zowel vrij werk als in opdracht geschilderd. Daarnaast heb ik gewerkt als docent schilderen en tekenen. Ik heb hier altijd veel plezier aan beleefd, maar ik wilde toch mijn horizon verbreden en heb om die reden gehoor gegeven aan mijn latente interesse in de medische wereld en ben in februari 2015 begonnen aan de opleiding tot doktersassistente. Ik heb de laatste theorie examens in februari jongsleden afgerond en ik werk nu sinds augustus 2016 in de praktijk.

 

Mw. K. el Bardouni

Mijn naam is Khadija el Bardouni. Ik ben werkzaam als doktersassistente bij huisartsenpraktijk Schinkelkade. Met een achtergrond in Biologie en met 6 jaar ervaring als doktersassistente, zou ik graag de patiŽnten en bezoekers zo goed mogelijk willen helpen . Dit werk doe ik elke dag met plezier en zou dit graag willen voorzetten bij de Schinkelkade.