Praktijk_Logo
Praktijk_Logo

ONS TEAM

 

HUISARTSEN

Mw. S. Visser

Zij studeerde geneeskunde in Groningen waar zij ook haar artsendiploma haalde. Na een half jaar in Londen in de psychiatrie gewerkt te hebben volgde zij de opleiding tot tropenarts waarbij ze een jaar gynaecologie/verloskunde deed en twee jaar chirurgie. Na voltooiing van deze opleiding begon zij in 2003 met de huisartsenopleiding van het VU medisch centrum in Amsterdam en rondde deze eind 2005 af. Hierna heeft ze twee jaar als waarnemend huisarts in verschillende praktijken in Amsterdam gewerkt. Ook werkte zij in deze periode gedurende twee maanden als 'jeepdokter' in Kenia. Sinds januari 2008 heeft zij samen met dokter Laven de praktijk aan de Schinkelkade overgenomen.

 

Dhr. F.P.A. Laven

Geboren in Kerkrade, Limburg. Van 1988 tot 1996 studeerde hij geneeskunde aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam en behaalde zijn artsendiploma in 1996. Hierna heeft hij de opleiding tot tropenarts gevolgd. Hierbij heeft hij 4 jaar als agnio chirurgie en 1 jaar als agnio gynaecologie gewerkt. In 2003 is hij gestart met de opleiding tot huisarts aan het VU medisch centrum in Amsterdam. Op 7 oktober 2005 heeft hij de opleiding tot huisarts afgerond. Vanaf 01 januari 2008 is hij samen met dokter Visser werkzaam als huisarts aan de Schinkelkade. Daarnaast is hij secretaris en webbeheerder van huisartsenco÷peratie "de Baarsjes", een co÷peratie van 14 huisartsenpraktijken in de regio.

 

Mw. I. Verhaest

Zij is geboren in Amsterdam en woont sinds 15 jaar in de Hoofddorppleinbuurt. Na het afronden van haar studie medische biologie in 2001 is zij begonnen bij de GG&GD Amsterdam, waar zij betrokken was bij diverse onderzoeken naar infectieziekten. Tijdens haar volgende functie op de afdeling infectiepreventie in het Antoni van Leeuwenhoekziekenhuis, besloot zij om een oude droom om huisarts te worden alsnog te verwezenlijken en is zij gestart met de studie geneeskunde, gevolgd door de huisartsopleiding aan het VUmc. Met ingang van juli 2018 werkt zij in de praktijk. Haar werkdagen zijn maandag, woensdag en vrijdag.