Praktijk_Logo
Praktijk_Logo

DE PRAKTIJK

 

RECEPTEN Arrow Blue FAX

Ook via de fax is het mogelijk om een herhaalrecept te bestellen. Ons faxnummer hiervoor is 020-3795345.
Op het aanvraagformulier schrijft u uw naam, uw geboortedatum en uw adres, gevolgd door de naam van het medicijn, de dosering en het gewenste aantal. Vergeet niet uw telefoonnummer te noteren, waarop u bereikbaar bent. Niet volledig ingevulde formulieren worden niet in behandeling genomen.

U kunt een voorbeeld van een aanvraagformulier voor herhaalrecepten [ in PDF-Formaat ] downloaden door op onderstaande link te klikken.

PdfIcon
Voorbeeld Faxformulier

Er bestaat ook een mogelijkheid om een fax te versturen via internet. Deze mogelijkheid is echter minder betrouwbaar en kent beperkingen [ onder andere in het Engels ]. U kunt hiervoor terecht op http://www.tpc.int/sendfax.html.

U dient hier overigens ook uw naam, geboortedatum, adres en de naam van het medicijn, de dosering en het gewenste aantal zelf in te vullen. Wij willen over deze laatste optie wel kwijt dat internetverkeer te allen tijde blootstaat aan potentiŽle onderschepping. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de gevolgen van schending van uw privacy, wanneer dit zich voor zou doen.