Praktijk_Logo
Praktijk_Logo

DE PRAKTIJK

 

SPREEKUREN

Dagelijks wordt er door een of beide artsen spreekuur gehouden van 08:00 tot 12:00 uur en van 14:00 tot 16:00 uur. Er wordt geen gebruik meer gemaakt van een inloopspreekuur. Spreekuur vindt uitsluitend plaats volgens afspraak.

Er zijn aparte spreekuren voor chronische zorg en GGZ-zorg. Deze worden verzorgd door onze praktijkondersteuners.

 

E-HEALTH CONSULT

Sinds de Algemene Verordening Gegegevensbescherming [AVG] is het niet meer mogelijk om e-mail wisseling via een onbeveiligd e-mailaccount te laten verlopen.

De e-consult vragen dienen via de "UwZorgOnline app" gesteld te worden. Door hier te klikken kunt u zich registreren hiervoor.

 

VISITES

Elke werkdag worden er door n of beide huisartsen visites afgelegd. Dit gebeurt meestal tussen 12:30 en 14:00 uur. Visites zijn uitsluitend voor diegenen bedoeld die vanwege hun ziekte niet in staat zijn de praktijk te bezoeken. Op de praktijk kan iemand beter onderzocht worden: hier zijn meer middelen dan thuis. Een vervoersprobleem dient u zelf op te lossen [ buren, familie, etc. ], dit is niet de taak van de huisarts.

Visites voor dezelfde dag dienen vr 10:00 uur aangevraagd te worden via de assistente op nummer 020-6730821. U wordt dan indien nodig dezelfde dag door de huisarts bezocht. We verzoeken u hierbij duidelijk aan te geven waarom u een visite wenst. Wanneer u na 10:00 belt kan dat betekenen dat u niet dezelfde dag bezocht kunt worden in verband met de planning. Voor spoedgevallen wordt natuurlijk altijd een uitzondering gemaakt.