Praktijk_Logo
Praktijk_Logo

DE PRAKTIJK

 

SPREEKUREN arrow_blue AFSPRAKEN SPREEKUUR

Algemeen
Op werkdagen is er spreekuur volgens afspraak van 10:00 tot 12:00 uur en van 14:00 tot 16:00 uur. Indien u voor 12:00 belt met nummer 020-6730821 kunt u bijna altijd dezelfde dag nog voor een afspraak terecht. Wanneer u na 12:00 belt betekent dit vrijwel altijd dat u pas de volgende dag terecht kunt. De wachttijd voor het spreekuur bedraagt hooguit 48 uur. Vanzelfsprekend kunt u een afspraak maken voor over langere tijd.

Een afspraak duurt 10 tot 15 minuten. Als u meer tijd nodig denkt te hebben, of wanneer u met meerdere personen wilt komen, meldt u dit dan tevoren, dan kan de assistente daar rekening mee houden.Wij verzoeken u ook de assistente te bellen wanneer een afspraak niet door kan gaan.

Wanneer bij welke dokter
Vanaf 1 januari 2012 werkt dokter Visser op dinsdag, donderdag en vrijdag. Dokter Laven werkt op maandag, dinsdag,woensdag en donderdag. De praktijk heeft een vaste waarnemer dokter Verhaest, die werkzaam is op maandag, woensdag en vrijdag. In principe geldt dat u voor alle klachten bij alle huisartsen op het spreekuur kunt komen. Het is wel raadzaam om bij een langer lopend probleem bij dezelfde dokter terug te komen. Indien u een uitgesproken voorkeur voor één van de dokters heeft, kunt u dit tevoren bij de assistente bekend maken. Er zal zo veel mogelijk met uw wensen rekening worden gehouden. Uiteraard kan dit niet wanneer er één van de twee artsen afwezig is.